Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är...

Dina ord landar i mitt bröst likt månskäran vilandes på slöjmoln på skymningshimmel.
Fyller mig med lugnet som jag aldrig haft.
Din blick skär likt blankt stål genom mitt bröst.
Träffar mitt hjärta och visar mig vägen, vägen till det jag aldrig känt.
Ditt skratt ger mig leenden min spegel aldrig sett.
Du är kudden jag landar på när jag faller.
Du är...




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-25 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover