Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hål i rygg


min text har lagt ett hav 

bakom ryggen

 

min rygg har hål 

min framtid nät 

 

du riddare 

mitt bittra öde 

 

ser dig läsa 

läsa om och om igen 

 

min rygg bär hål som jag 

täljer tänjer och syr fast 


Helsingfors lever i mig som 

en film om det liv jag skulle 

haft och mina ord blott kläder 

att klä på en kropp som för länge 

sedan begravdes 

 

Helsingfors min fors 

 

du stad av nystat garn 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-26 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP