Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN DU ÄR....

Så många som mår dåligt, pratar
diagnoser, mediciner när själens
tomrum svider alla negativa sidor.

Du är mer än det, så låt inte hoppet,
drömmen sluta brinna, släckas av
alla rädslors bittra hinna.

Diagnosen är term, snälla fastna
inte där. drömmen om det vackra,
fria, det är den du är.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-27 00:12



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Skrivet med en varm och innerlig känsla.
2020-05-27

  Lottie Ålhed VIP
Mycket vackert avslut i en välkomponerad dikt ...
2020-05-27

    ej medlem längre
fin sista mening.

och ja, det är otroligt, alla pratar som pundare: "visst var kaffet gott, vad tar du för medicin?"

dom är så inne på hur dåliga människor dom är, att dom inte ser något annat..

jag försöker alltid se det goda hos människor. och pratar om konst musik poesi kärlek det övernaturliga istället...

ja, i sanning är vi vackra fria fantastiska människor. varenda en av oss. jag håller inte med nietzsche, vi har alla potentialen att bli übermensch. och är det alltid, alltid - i våra drömmar. och när vi älskar. och skapar!

finns så många genier där ute, se bara på poeter.se, hur många otroliga textförfattare som helst.
2020-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström