Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en reflextion över äldrandet


att bli gammal

a
Att bli gammal
Att bli gammal är sällam kul,
man blir rynbkig , grå och ful
"gädd-häng"
under armarna

tyngdlagen förlänger barmarna, det självskkrivet att
insprängt fett mellan tarmarna,och nya hakor , en efekt av för goda och för maåga kakor
att ej bli gammal är inte heller kul ,
för då,
är det väl självskrivet
att vi inte längre är i livet!
men minns,
att så länge vi finns
finns mycket att fundera över,
av allt vi har,hur mycket är det vi behöver?
när man kommit upp iåren .är det dags att röja alla spåren av de gågna åren.


,




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-27 17:46



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att bli gammal är ett ok
men man blir förunderligt klok,
ser galenskaperna segla förbi
när man närmar sig sitt sorti
2020-05-28
  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP