Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: ULJO


En vanlig jävla onsdag

Tog bilen till staden
en vanlig jävla onsdag
bensinen tog slut
blev stående på vägen
bärgningsbilen kom
jag plockade Tussilago
gav dem till frugan
hon fick en nysattack

Tog joggingskorna på
en vanlig jävla onsdag
i backen ner mot sjö
gick allting med fart
njöt av rörelsens nav
och pulsens rika slag
så kom några blixtrar
slutet gott i sjuksängen

Skulle hämta barnbarnet
en vanlig jävla onsdag
glömde glasögonen hemma
fick fel barn med i bilen
polisen kom efter mig
trodde jag var en pedofil
blev en natt i arresten
på bara vatten och bröd

Tog klunken ur flaskan
en vanlig jävla onsdag
jag trodde det var saft
men det var vin så rött
det blev ett himla väsen
de trodde jag var full
men skratt kan gro upp
av händelser så roliga

Tog tag i telefonen
en vanlig jävla onsdag
jag mådde inte bra
hade feber och hostade
chefen i andra ändan
du kan inte vara hemma
vi har ingen beredskap
du får allt gå till jobbet

(Copyright © ULJO)




Fri vers av ULJO
Läst 404 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-06-10 08:18



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Vara i farten
ifrån starten
ändå inte lyckas
få klart det tänkta
men man visat sin
vilja och mod... Då
borde väl ändå
stämningen
vara god...
2020-06-14

  Nils-Robert
Så jäkla bra... precis som det brukar vara på en jävla onsdag.
2020-06-11

  Eva Langrath VIP
Så galet det kan bli en vanlig jävla onsdag.
2020-06-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Så galet kan det bli ibland! Superbra och kul skrivet!
2020-06-10

    Lena Staaf VIP
Så jävligt kan det vara...roligt skrivet! Hoppas han inte hade Covid-19 när han nu tvingades gå till jobbet.
2020-06-10

    Max Poisé
En vanlig jävla onsdag...haha. ja så kan det gå,,,
2020-06-10

  Feliaxel VIP
Oj det var en riktigt dålig dag
Bra beskrivning hur det kan vara
2020-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Makalöst bra och sanslöst galet!
2020-06-10

  Maria Sundelin VIP
Ibland går allt fel
2020-06-10

  Stanley Rydell
Tack för en jävla burleskt härlig stund!
2020-06-10

  Öknens Ros VIP
Maximal otur.
2020-06-10

  Kungskobran VIP
Härlig humor, mera.
2020-06-10
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO