Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DOFTEN AV DET FRIA....

Ångesten sliter i mig nu, står vid
maktlöshetens svarta mur.

Finner ändå min balans, måste
hitta vägen ut, vet att den finns.

Minns andetagen av den friska
luften. Känner doften av det fria.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-05-28 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström