Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SANNA MENINGEN....

Kantad av alla mötens topp och
dal. Lärdomen kommer när inte
drömmen blev av.

Det går att finna det som får en
att brinna, slås inte ner, finns så
mycket mer än vi ser.

Var öppen, ta emot vi hittar den
anledning , när tomhetens rum
fylls med den sanna menigen.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-05-29 11:21



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Text som andas framtidstro och hopp.
2020-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström