Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TA MIG SOM JAG ÄR....

Ta mig som jag är, har släppt den last
jag bär. Ser framåt nu, försöker se den
styrka som finns där.

Resans motgångar beror på mina val.
Har sonat dessa kval, ser en framtid
i det som finns kvar.

Det finns inga enkla svar, ödmjukheten
inför mig och andra, hjälper mig att på
nya stigar att vandra.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 113 gånger
Publicerad 2020-05-29 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström