Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bipolariserade sanningar

Jag måste
Jag borde
Jag ska
Så många om
Så ofta sen
När känslan
Av tunga steg
Blir för påtaglig
Jag kan
Vet att jag vill
Men inte idag
Fastän jag lovat
Mig själv
Huvudet vill
Men orkar inte
På eller av
Inget mellanmjölksläge
Inga neutrala stunder
Hypomani är inte ok
Inte under lång tid i alla fall
Depressionen efteråt
Är farlig
Livsfarlig
Men jag vet
Jag kommer få saker gjorda
Kan dock inte garantera
När




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2020-05-29 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP