Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÅGOR OM LIVET....

Sitter i sommarsolens sken.
känner sprödheten vi kallar
livet vem vet? frågar mig det.

Liksom lövet på höstens tid,
faller till jorden för att skapa
nytt liv, vilans frid.

Till våren vaknar naturens
dal. Av den näring som lövet
gav, bär på livets gåtfulla svar.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-29 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström