Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄNSLANS INRE RÖST....

Det är enkelhetens ord som talas
vid mitt bord.

Det är känslans inre röst som ger
mig skrivartörst.

Det jag skriver ner är själens inre
för att bli hel.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-05-30 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström