Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VANDRINGEN....

Vandringen på den krokiga stigen.
Mötet med många olika folk i tiden.

Jag har fått så mycket av flera sidor.
Allt från död till blomstrande viljor.

Själens glädje och den bittra tåren.
Ödmjukheten kommer med åren.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-30 21:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ödmjukhet... det är ett fint ord. vissa blir bittra på sina gamla dagar, nazist=sd-anhängare, och så. ja, men vissa blir lugnare. det finns ett visst leende som bara rödhåriga mödrar har. ett otroligt brett och högt leende med stängd mun. nöjdhet. själv är jag nöjd med allt. fast jag inte har mycket, alls, faktiskt. men varför ska man längta till något annat? jag längtar till nästa dikt bara. men den kommer när den kommer... sen längtar jag till att alla poeter ska lägga upp nya dikter!

väldigt fin dikt. you've got talent man! jag längtar tills solen går upp, sköljer mitt ansikte med ljus, så att jag vaknar. låg i sängen en extra halvtimma idag, bara för att känna solen. =) och behöver vänta mindre än en dag på att solen ska gå upp igen. underbart! solen skiner på mig när jag sitter vid datorn nu. det svider i ögat. =)

som dig vill jag inte känna likasinnade. jag vill träffa olikasinnade om något. bella är olik mig på många sätt, men lik mig också. men en helt annat personlighet. så också med 1000 andra jag träffat på min väg. det är unikheten som är speciellt. någon man kan lära av, något nytt!
2020-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström