Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN LYCKA SOM DÖR AV SKRATT....

Den lycka som dör av skratt är när
pengar styr dess jakt. Det falska
ljusets eviga trohet och makt.

Den sanna Lyckan får jag så och
skörda på själens fält. Det är värt
sin möda, inga pengar kan förgöra.

Från olyckan blir ingen fri, ge själen
tid att växa för inre frid. Med livet
är jag nöjd den sanna lyckans fröjd.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-31 12:01



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ord som fastnar på näthinnan.
2020-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström