Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran över obetydlig ö




Uti det stora Världshavet
Ligger den lilla ön Reunion

Med hemlig militärbas

Skall Ön bortglömd
överleva
En kommande Domedag

Eller är också stridspetsar
Riktade mot dem

Som en hyllning till den
Totala vedergällningens

Utplåning från Dronten
Till hela mänskligheten

















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-31 13:12



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Lilla ö, inte ens du får vara i fred. I och med att du härbärgerar en militärbas så kommer du tyvärr att bombas. Sorry.
2020-05-31

  Kungskobran VIP
Det är synd om människan
2020-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP