Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅNGESTEN....

Att ta kliven genom livet kan ibland
vara svårt. När vi plötsligt är vilse i
mörkrets och kylans land.

Där rädslor försöker ta sin makt över
våra tankar. Hjärtat slår så snabbt, det
känns svårt att andan få.

Vi får inte glömma solen och värmen
i dessa stunder. Det finns så mycket vi
kan lära om oss själva då.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-05-31 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström