Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demonerna



Visst fan kan man brotta ner sina djävla demoner.

Men dom kommer tillbaka.

Så när fan har man vunnit?




/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-07-11 10:51



Bookmark and Share


  * Ammi *
när dom inte kommer tillbaka ...
2006-07-12

  Hans w-art Westlund VIP
när man dör.. kanske
2006-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina