Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tur nu

När känslan är så stark
Stor
Överväldigande
Episkt rörande
Jag vill tro
Vill hoppas
Att det mitt hjärta vet
Också når dig
Kanske idag
Imorgon
Nästa år
Nästa liv
Kanske
Någon dag
Är det min tur
Nu




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2020-06-04 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP