Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenstoder

Det fanns osynliga dygder
utplacerade som stenstoder i en park
en osynlig karta
full med tunt skissade linjer
som kanske kunde leda
genom skogen.

Osynlig verklighet
en tunn hud av illusioner.

Slå klo i blodsmak
och obarmhärtigt ljus.
Slå klo i inälvor och urälvor
inägor och tassemark.
Älven kröker av och försvinner
som den blå vägen
som gränsfloden.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-04 19:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vägen till möjligheterna
står absolut att finna
vägen är krokig och smal
men ger ett val
även om det blir en kamp
som ger dig kramp
så ge svar på tal
du har inget annat val


2020-06-05

  Briza media
Gillas skarpt! Vackert och mystiskt. Gillar associationerna till geologi och historia!
2020-06-04

  KattenKin VIP
Häftig dikt som går att läsa på flera sätt, själv tänker jag på människor som stenstoder som bromsar förändring och liv, men det finns urstarka som Vildhussen t.ex. som drar om älvar.
2020-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP