Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre liv

Kärleken har tre liv.
I den första lågan som slår upp
och skiljer ljus från mörker
som en skapargud.

I den flämtande blå låga
som vandrar rastlöst
runt glödbädden
i jakt på föda
vill brinna och förbränna.

Kärlekens tredje liv
finns i sången
i den besjungna passionens
evighet.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-05 12:10



Bookmark and Share


  Briza media
Tjusigt!
2020-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP