Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälper ej tiga ihjäl...

Det sker alltid i tysthet ju...
Hörs och ses ändå bara mest du..
Tyst tycks ej nå´t va´...
Kan sen som 17 ta...
Tigandet slår allt annat här nu!






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-05 12:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Största skillnaden mellan trumslagare och tamburmajoren är att den som går främst i vaktparaden är att en trumslagare saknar möjligt att bära en ceremoniell stav att svänga med, trots att människan som läser texten i svt24 säger så om vad hon ser. En annan skillnad mellan övriga musiker och en trumslagare är att de har ett notställ framför sig, emedan den som sin trumma så obevekligt som slår, har int just några noter att gå efter. De räknar en kallt med skall kunna gå och stå helt utan att påminnas om hur det går till att slå i takt, oavsett om det går 'raskt' eller mindre raskt. Men unisont de skiljer sig nog även från något mindre tränad personligheter. Du som skriver verkar dock ha gjort detta redan något förut.
2020-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt