Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träd och bark och hud

Hudens ordlösa kärlek.
Det första språket.
Urspråket.
Trädets grönskimrande universum.
Trädets rötter och trädets blad.
Små gröna budskap
varje löv en viskning
varje rottråd ett stag.
Trädets skrovliga hud.
Sammansmältning och sammanblandning
är vårt första språk.
Lövspråket.
Barkspråket.
Urspråket.
Varje längtan är dit.
Ordlös hud.
Urlängtan.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-05 15:35



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Underbart och jordnära ?
2020-06-05

  Burn
väldigt fin, denna
2020-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP