Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 6/6


Kunde varit värre VIII

 

 

 

I drömmen 

 

 fick jag köra ända till Mellanvästern

för att hitta en toalett

även där var de få

rondellerna var många

köerna långa

saloondörrarna

gav dåligt insynsskydd 

 

 

 

När jag vaknade 

 

 gick jag och kissade

 




Fri vers av Nanna X
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-06-06 05:53



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Här har vi riktig galghumor. Toalettdrömmen har jag också haft. I min dröm köade man i åratal, och när det äntligen blev min tur var pappret slut.
2020-06-21

  Anya VIP
haha Jag har också haft kissdrömmar. Som alltid har du så härliga vinklingar.
2020-06-17

  KattenKin VIP
Vilken mardröm, toaletter och var de finns, stressar mig mer än något annat. Funderade på att skriva Europas toalettguide på 80-talet efter jag liftat runt där flera somrar i rad och funnit ut att det var större problem än att hitta skjuts och sovplats.
2020-06-07

  lodjuret/seglare VIP
Carl Jonas Love Almqvist, var han en superhjälte eller var han bara en dröm, där någon kan ha sett honom sitta säkert i sadeln, efter att ha ridit en smula och även skrivit en bok av flera. Det går an, kan tänkas.
2020-06-07

    Lars Gullberg
Dröm jag känner igen mig i, kanske inte mellanwesterntemat, men jakten på en toalett. Och så det det där med insyn.




2020-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X