Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annan sorts väderspänning!

Väderman slås ner av detta
när han om vädret ska berätta...
Sol eller ös skur
på oss som i natur...
Ingen syl i vädret får sätta!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-06 12:18



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Den mest troliga orsaken till förändringar i olika klimat, är förstås födan den intar som kallas för mat, poeter såväl som annan inspiratör, som sig så väl skriver som för, även på teatern sätter sig före var primat...
2020-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt