Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den sitter mitt i fittan


likt en bodhi i origo


knatten sitter där och skiner brett
med hatten käckt på sniskan
mitt i prick i basiskt glättigt fett
basens ess med blod i riskan

ätare av bläckfiskens röda läppar
gallrare av mitt oubliette mig ej
gå innan grottgruset kristallättar
ge mitt oy en klapp inför din vey

stryk den glatta konens katt
under din yayaflickehöga klack
hennes tvålende en hägerskatt
besättningen är rik i back

i tomgång exploderar motorn
vi vakar i vår skallgång rätt elakt
ingen språngbrädmina i violatorn
slakets pizatourne med stake nedlagt




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-08 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd