Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sant ej skrymt!

Grisen från stian den har rymt
av den syns ännu inte en skymt...
Passade ej bo
eller vad ska man tro...
Just så, där skedde så mycket grymt!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-08 12:27



Bookmark and Share


  ULJO
Synd om grisar. De har det grymt tråkigt
2020-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt