Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök att alltid vara ödmjuk och snäll

då du bjuder på dig själv
För det vinner du på i längden
Men om någon sen tycker att du verkar vara dum
och bli avundssjuk på din godhet så får du
tillstånd av mig att ge den lite skäll eller
en liten lavett till smäll
Då den ändå inte passar in med sina negativa åsikter
För det kan den ta, då den försöker att deka ner dig
när du bara är trevlig och glad
När du bara mår bra
Så därför säger jag
Försök att alltid vara ödmjuk och snäll då du
bjuder på dig själv
För det vinner du på i längden då du inte bara är
en i mängden...

Ken Cassel
8/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-08 13:40



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
Fin text!
2020-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel