Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haikudagbok 12 juni

 

nästannatten rår

dunklet fylls av hoande

uv är på sorkjakt




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-12 18:31



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Fin skymningsstämning !
2020-06-15

    Lena Staaf VIP
Fint och stämningsfullt om när nattens jägare startar sitt värv.
2020-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg