Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


unikum


Rösten


Nu tänds ett liv
nu föds en röst

anlänt har en människa

genom livet ska hon gå
och möta det på skilda sätt

Hon ska höja sin röst, dämpa den
eller få den tystad

hon ska gråta, skrika, viska
och väsa

ibland ska skrattet pärla genom den

Den dag som livet släcks
och rösten tystnar

kommer många många
minnas -

kanske sakna den

Den tillhörde ett väsen
en människa

ett unikum
som
var
du






Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-16 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP