Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillverkade i träslöjd....

Slöjdläraren har ångest min...
I klassrum pågår en ljudlavin...
Så´nt ej hörts där förr
när hon öppnat sin dörr...
Möter en kör henne med: SY-SKRIN!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-17 00:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jo syslöjd kan vara just kanon, om en ar'beter i sin rätta position, för kör i stämmor nog sjunger, som att skria tillsammans där 'runger', likt en väl näst religiös passion...
2020-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt