Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarhälsning till romantiska gänget




Du kan inte älska
den du har det bästa sexet med.

Den prestationen
ligger utanför mänsklig förmåga.

Du kan inte vara den du vill i sängen
om du vill vara med partnern hela livet.




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-18 12:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vem vet?
Kulturella olika sexuella sätt mm
Tantrasex
Det finns mer på skalan som kanske rymmer det där?
2020-06-18

  Gunnar Hilén VIP
Jag blev tvungen att korrigera språket....det blev för tokigt.
2020-06-18

  Gunnar Hilén VIP
Det här blir bättre och bättre.
2020-06-18

  Onomatoprofet VIP
Kan man älska sin säng fast den inte har nån gavel?
2020-06-18

  Gunnar Hilén VIP
Hahaha......toppen !
2020-06-18

  angela Täubert fd Jansson VIP
"Du kan inte vara den du vill i sängen
om du vill vara med den hela livet"
Näe det måste bli skittråkigt att vara med sin säng hela livet...eller har jag missat något :)
2020-06-18

  alicja lappalainen VIP
AMEN !
2020-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP