Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror alltid man vet...

Mobilsamtal slut efter kort prat...
Mamman till sin dotter sa: - Du ackurat
har nu fått gott pli
på ditt mobil prateri...
- Fel nummer! Med vännen vanligt resultat!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-18 17:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det litet märkliga med fel nummer, där är det minsann aldrig upptaget.
- Växeln! Hallå, hallå...?
Låter som en visa för någon tid sedan, var kan jaget ha hört den?
På radio?
2020-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt