Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ej ras, men svart fas...

Svart skulle skada andra ju!
Va´i allsindar säger du nu???
Men så det ju är
alltid med just den där...
Magin! Bör förbjudas bli tabu...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-19 08:55



Bookmark and Share


  ULJO
Konsekvenser sätts på sin spets nu efter den nya revolutionen
2020-06-21

  lodjuret/seglare VIP
Illusionen eller verkligheten, se om den vet ej mänskligheten, vad att just tyckas tro, kanske kan språk utgöra en bro, mellan individer som vistas ibland menigheten...
2020-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt