Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan det kännas så här när allt bara går emot en.


!mörD



Jag drömmer om död då jag är vaken.
Drömmen är att styra över mitt öde,
där jag får bestämma när, var och hur.

Jag drömmer om livet när jag sover.
I drömmen styr jag över mitt eget liv,
och där får jag själv bestämma varför.

Mina drömmar är allt jag har kvar.
Mitt liv styrs nu av ett okänt öde,
där jag ej bestämmer något längre.

När drömmarna sedan tar slut,
och jag funnit mig i mitt öde,
har livet saknat all sin mening.

© Boa Berg
2006-07-11
06:59




Fri vers av Boa Berg
Läst 535 gånger
Publicerad 2006-07-11 07:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg