Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallfandango



Var våra lår krumbuktade, att närmas
i jubelvals och pinans piruetter
förgick vi till att blicka blygt och fjärmas
i dansgolvsrök, som röda siluetter.

Men möts vi, mot en munter mun av mango,
att samslå stålets klackar styvt mot taken
förbyts den för en farlig fallfandango
och nästannärheten står ny och naken.

Det är en riskidé att darrigt dansa
på delplatåer farligt helupphöjda
och obekvämt att framtidssamkvämschansa,
i intingheten står vi, likstelsnöjda.


















Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-20 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP