Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tidigare publicerad dikt som jag redigerat.


Han sökte sin pappa


Han sökte sin pappa,
den lille pojken.

Munnar som inget sade,
munnar som ljög,
munnar som tystnade.
Ögon som undvek.
Själar som svek.

Han sökte sin pappa,
den lilla pojken.

Han undrar inte mer.
Murar som är höga.
Murar mot ärlighet,
närhet,
och kärlek.

En pappa som inget kan ge,
och som nästan aldrig fanns.

En liten pojke med ett hopp i sitt bröst,
ett hopp om en pappa
som nog inte finns.





/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-07-11 09:22



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En text som verkligen fångar min uppmärksamhet till fullo...de är så många..dessa barn...de som söker..och var finns vår rakrygghet...
2006-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina