Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnan blöder

En kort dag som blev ett långt minne.

Få timmar som väckte många tankar.

En rädsla som sprids kring vad kärlek är.

En tanke som gnager och gnager i huvudet tills hjärnan blöder.

Om kärlek existerar, på det visat folk på något vis uppnår. Kommer jag kunna accepterar en kärlek gentemot mig, utan att hjärnan blöder?




Fri vers av Alltid Här
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-25 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här