Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNTLIGEN!

- Nu bär sig fåglar åt som folk!
Och jag blir ju nu då, deras tolk...
-Vad sysslar de med?
- Kvacket från deras led...
Lät som om nå´n glömt, låsa sin holk...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-26 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt