Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trassligt värre...

- När tusenfotingar kramas Åhs...
Då väl kontakten sen lätt samman slås...
-Men varför detta...
Du för mig berätta...
- De hamnar ju båda i ett blixtlås...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-26 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt