Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han sa det själv...

- Nu går jag helt enkelt rakt ut...
- Gör ej nå´t, jag ej skulle gjort Knut!
- Vad är mening då
sen ut i natten gå...
-Exakt min åsikt! Ett gott beslut!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-06-27 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt