Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Keep that story funny Have a happy ending Make the female sexy This ending is so sexy" - stars


Livet för dummies 24


det gammeldags opium som dög åt billy burroughs duger visst inte längre åt herrskapet? glöm inte herrens bön. en författare lever den sorgliga sanningen som alla andra, men skriver en rapport.

om det finns en pistol
på tröskeln till sovrummet
där en kvinna i trubbels
spelar sin jeanne d'arcfiol
märkvärt innan grommet
signalelda mig herr gubbels

skriv för att ta en paus från det du kan. skriv mellan spider jerusalems perfekta humör för journalistik och harry dean stantons repomaniska trubbelslappare.

det är som magi och konsten i övrigt. vi skiter i vart du varit. tog du med någon souvenir? har du nåt till oss?

under archie's stenbotten sjönk diana förbi aldous ner i kolgruvan för att plocka de diamanter som gruvarbetarna lämnat bakom sig. visst duger pärlor för svin som liknelse, men det är nåt MER än så, ändå på nåt vis och så vidare. pärlor för svin för örnar ovetandes vilken celine som fyllde vilket intrument och hur raka h c andersens byxstuprör må varit.




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-28 01:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"författare lever den sorgliga sanningen som alla andra, men skriver en rapport."

sorgligt men sant. hur orka.

2022-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd