Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg inte ordet i...

- Jag vill studera i Kina...
- Långt bort! Som annan planet FINA!!!
- Tack för TIPSET far...
Dit jag mig självklart TAR...
Rymder redan lockande SKINA!!!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-29 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt