Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nobb...

SÄPO har spanat på viss Bob...
Han har jobbat med annan stats lobb...
Åkt fast, i cell in...
Sa med skadeglad min:
- Ej nå´n makt fått mig göra nå´t jobb...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-29 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt