Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På bipacksedeln

På bipacksedeln läses om kända biverkningar hos läkemedlet Bicalutamid.
Dessa är

svaghet hudutslag klåda
smärtor i bröst
yrsel illamående vallningar
blodiurin
ont i buk med förstoppning och gas
förlorad aptit
erektionsproblem
dåsighet nedstämdhet
håravfall
samt
i vissa fall
viktuppgång andnöd hjärtsvikt
och slutligen
somnolens

Överlever patienten allt detta utlovas en säker bot.

Högaktingsfullt
Sandoz




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-30 11:01



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en löftesrik helgardering verkar det som. Jag översatte i tiderna en rad bipacksedlar, de var långa redan då.

2020-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP