Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du ha kaffe?

Nej
Vill inte ha ditt kaffe
Inte lyssna på ditt kvitter
Ditt ointresse
Vill inte lyssna på ditt ointresse

Fått nog
Fått nog av ditt ointresse

Slut på artigheter
Behöver inte dig längre
Fri
Jag är fri

Så jag tackar nej
Friare än någonsin




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-01 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP