Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haikudagbok 2 juli

hind tvärar gläntan

dunklet löses i gryning

gräset är dggmatt




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-02 09:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Om gräset syns daggmatt, det är nog mulet den dagen. Sol brukar glittra i daggen.
2020-07-02

    Lena Staaf VIP
Fin morgonbild.
2020-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg