Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppenbarligen mina känslor inför att jag har fått job, börjar den 7 Augusti. Åh och att spela Magic i Malmö den 22/23 Juli.




Frihet och tid

Tid att leva upp
Tid att förtvivla
Tid att förtvina


Tid
Att vara fri
slå sig lös
deras bojor


Har redan berättat
min historia tusen gånger
och friheten finns inte
i annat än Illusioner


Regnet faller
Utanför, frihets
längtan är regntårar


Friheten i att kunna
välja tider själv
bortglömd


Tid att längta
Tid att uppnå
en förlustande glädje


Friheten smakar något
beskt regnvatten
som förpassats förbi
tre dagar av ensamhet


Tid att vara fri
Tid att vara fången
Tid att vakna ur drömmen
som allting trots allt är




Fri vers av virre
Läst 600 gånger
Publicerad 2006-07-11 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre