Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bli skapad

Du skrämmer inte mig längre
och du kommer inte göra det igen

För ingenting kan bli värre än
allt du redan gjort

Så jag är inte längre rädd och
jag tror inte att jag behöver dig

Jag har nog egentligen aldrig
behövt dig

Så tro aldrig att du kan komma
tillbaka till mig igen

För den jag som du känner
existerar inte




Fri vers av Assia VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2020-07-04 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP