Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


799.Mörka hörn i din själ.III k.4

Mörka hörn i din själ.III k.4 I radien av kon - en kurva.

"Vad fördröjer du dig med där?"
Bröt det irriterade ropet nattens sömn.

"Lugna ner dig! TIDEN ÄR I MIN FICKA!. ",svarade någon
självsäkert och dök direkt upp framför den som utbrast.

Den knappt synliga silhuetten,svängde som en vågpil,
i det täta nattmörkret.

"Hehehe ... Fortfarande kan jag överraska dig?!"
"Uh ...", sade den andra tveksamt och kommenterade
försiktigt,"Vet du ...eh ... Det förväntade är mycket
trevligare. "
"Ach,du är tråkigt-enförmig!Rörelsen kräver en uppryckning,
nej uppskakning!!!Skynda dig på nu! "

De ökade takten ... och kom efter en viss tid in
i grottan.Sniffade ... Av jaktspänning, deras vita ögon,
som snöflingor fuktades.Små,småsten,rullande över
sluttningen,bröt den drunknande tystnaden i mörkret.

"Det är exakt vad jag förväntade mig! ",viskade en
av dem och lade till,"Blixtsnabbt!"

"Jag förstår, men vi skulle inte stöta på ...",
svarade en annan varningsfullt.
"Förpackning! är redan i vår champagneträdgård... ",
viskade den andra till svar.

Med armarna utsträckta gick de framåt i riktning
mot de fallna kiselstenarna.

Den grova,heta handflatan lade sig likt en råttfälla
på den namnlösas mun.Hennes händer,korsade mörkret
som två vita ränder av blixtnedslag.

Ytterligare ett par händer,som hummerklor,lindades
runt hennes ben och drog ner kroppen från relief,
på vilken hon kröp flitig som en larv.

"Mmmm ...", kom ett ljud ut ur hennes hals.
"Surra inte!",fångade hennes öra...

Ett riktigt surrande ljud brände deras rygg.
De vände sig om...och...

f.f...ps...tbc...




Prosa (Roman) av Lollitta VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-05 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP