Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hösten 2002


Mina drömmars man

Du är mina drömmars man
det gör mig rädd...
för vem är Du egentligen
och vem tror Jag att Du är
finns Du här i verkligheten
eller är Du bara
en illusion skapad för min hjärna?

Du mina drömmars man
är Stor Varm och Trygg
inte så lite Dominant...
en blandning mellan mjukt
och hårt
Du hatar Feminism
vill ge sken av
men kan knappt stava till
JÄMLIKHET


Dina ögon är sorgsna
nästan bedjande
som om dom ville säja
Ta hand om mig!
Du är Stark och Sårbar på samma gång
har enorm Karisma
den gör Dig oerhört Sexig

Du är väldigt Egoistisk men på ett Charmig sätt
en medelålders man med ålderskomplex
jämför Dig ständigt med yngre män.
rädd för att inte duga

i dina ögon är Du Gammal Tjock och Ful.
i mina ögon är Du Vackrast bland män
Du bär fina spår av tidens tand
så Otroligt Maskulint Manlig...
konstaterar att mitt mans ideal förändrats

Jag har blivit mognare!




Fri vers av Regndanserskan
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-07-11 19:13



Bookmark and Share


  Bysmeden
Bättre kan det väl inte sägas...så välkommen i gänget...!
2006-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Regndanserskan
Regndanserskan