Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pinocchio's insikt





Att skriva en historia
är en sak

Att leva den,
är en annan.


*
Med sina egna livs
-trådar















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-10 14:34



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
just så
2020-07-12

  Scarlett Miryam VIP
Jaa, att pladdra kan de flesta, men vad kan vi sedan leva upp till...? Utan någon som håller och leder, önskad frihet som alla inte kan hantera om den kommer.
2020-07-12

  Bodingen VIP
Därför det heter "dikt och förbannad lögn" ;-)
2020-07-11

  Åse Tropp VIP
Härligt!
2020-07-10

    Lena Staaf VIP
Utan trådar och ledning men fri!
2020-07-10

  Kungskobran VIP
Hellre trådlös
än rådlös
2020-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP